Föreviga din resa
Att göra en resa är i sig ett riktigt minne för livet och man vill ofta på något vis dela med sig utav allt som man varit med om till sin familj och vänner där hemma. Det finns idag en mängd olika sätt som man kan föreviga sina reseminnen på. Ett utav de mest självklara är att under resans gång ta en mängd utav bilder på alla saker som man gör, all mat som man äter och alla platser man besöker. På så sätt får man en komplett historia över hela vistelsen, där man sedan kan plocka ut sina personliga favoriter för framkallning.

Idag är det mycket enkelt att framkalla sina bilder, såväl de som man tagit med kameran som de som man tagit med telefonen. Istället för att som tidigare skicka in sin kamerarulle gör man idag sin framkallning på egen hand över datorn, där man snabbt och enkelt klicka i vilka utav alla foton som man vill få hem på fotopapper. Om du har bilder i mobilen finns det till och med speciella appar där du kan klicka i vilka bilder från telefonen du vill framkalla. Eftersom att fotoappen Instagram blivit så känd, finns det även tjänster som jobbar med att framkalla dessa kvadratiska bilder.

Fotografierna kan du sedan antingen visa upp i fotoramar, eller sätta in i album. Kanske kan du skapa ett snyggt kollage i en stor ram, eller hänga upp flera bilder tillsammans på en och samma vägg. Vill du hellre ha bilderna ståendes, kan du ställa dem i en hylla, som även kan hålla plats åt andra souvenirer ni köpt med er hem från resan. En hyllösning som varmt rekommenderas är Stringhyllan, som du kan hitta på stringhylla.nu.

Förutom stillbilder kan det även vara kul att om du har möjligheten filma lite under resan. På så sätt kan du om och om igen uppleva stämningen på stranden, promenaden längs den stora shoppinggatan eller utsikten från den höga skyskrapan.