Romantiska resemål
pair-596090_640De bästa resorna är de man gör med den man älskar. Det finns inget bättre än att kyssas på stranden i Thailand eller högst upp i Eiffeltornet i solnedgången. Att upptäcka världen med sin älskling är något vi alla drömmer om och försöker uppnå när det blir dags att resa. Varför inte resa iväg tillsammans när ni firar eran årsdag eller kring alla hjärtans dag. En resa till en romantisk plats kan vara en utmärkt kärlekspresent att ge bort. Behöver du fler förslag på presenter till den du håller närmast hjärtat kan du kika in på karlekspresent.se.

Nedan listas de mest romantiska resemålen man kan besöka och varför just dessa är värda att spendera en romantisk semester på.

Frankrike – Paris
Alla vet att Paris är romantikens stad. Det finns smågator med romantiska caféer överallt och det finns dyra restauranger där man blir behandlad som adel. Det finns även Disneyland Paris, Eiffeltornet och Notre Dame. Att spendera en romantisk vecka i Paris är inte svårt. Varje dag går att fylla med promenad längs floden eller en dag bland prinsessor och magi. Gillar man inte Disney kan man istället spendera dagen i Notre Dames trädgård eller titta på konst på Louvren.

Grekland – Kassiopi
Föredrar man sol och bad istället för stad på semestern så är Grekland ett nära och smart val. För romantikens skull bör man åka till en ö och lite mer avskilda ställen. Kassiopi på ön Korfu är en gammal brittisk koloni dit fler britter än svenskar åker. Det finns gott om klippor vid klippstränderna där man kan få en egen plats och framåt solnedgången är klipporna näst intill övergivna. Då kan man hitta en ensam sten vid vattnet att titta på solnedgången tillsammans.

Japan – Tokyo
Vill man åka längre så kan man åka till Tokyo under våren för att se på körsbärsblomningen. Den populära parken Shinjuku Gyoen har flera olika typer av trädgårdar och erbjuder flera hundratals körsbärsträd av olika arter. Oavsett vilken årstid man besöker parken så finns det alltid något vackert att se. Missar man körsbärsblomningen på våren kan man se de lysande orangea löven på lönnträden under november-december.

Thailand
Att åka till Thailand är alltid en upplevelse och något av ett favoritmål för svenskar. Istället för att åka till de stora städerna i Thailand så ska man åka till de mer avlägsna öarna. Där är det ofta lite med folk, ibland så lite att man kan ha turen att få en sandstrand för sig själv. Mer romantiskt än så blir det inte.

Om du ännu inte har hittat den som du vill uppleva världen med så kan du alltid göra ett försök genom att registrera dig på någon av alla dejtingsidor som finns att välja mellan. Här finns tusentals singlar som själva letar efter en partner och kanske kan du finna lyckan här.